Sorggruppe

Tiden læger ikke alle sår. Denne alt for udbredte kliché gør kun ondt værre. De begivenheder, som vi har været udsat for, kan aldrig og skal aldrig slettes af vores erindring. Men med den nødvendige støtte og vejledning, holder såret til sidst op med at bløde, og man kan komme styrket videre med sit liv. Tab af ens elskede medfører sorg. Det er vigtigt, at sorgen får sin plads, og sorgens følelser bliver forløst.

Sorggruppen Bangsbostrand i Frederikshavn for efterladte er for alle, der på den ene eller anden måde er blevet efterladt. I gruppen mødes vi for at tale om de svære følelser og udveksle erfaringer. Det er vort håb, at vi kan opbygge et menneskeligt fællesskab, hvor alle føler sig trygge og efterfølgende kan bære det ubærlige. Der er plads til at tale om tabet, få lov til at græde, få lov at lytte og blive lyttet til. Erfare at du ikke er alene. Der er plads til at fortælle om alle de gode minder, man har delt med den, der ikke er der længere. Der er plads til at omgås sorgen og smerten på en måde, så livet ikke går helt i stykker.

Der kan også være plads til at tale om alle de praktiske gøremål, som den anden altid har taget sig af. Nu er det dig selv, der skal klare det, og hvordan gør man så?

Sorggruppen mødes 7-8 gange.

Har du lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte sognepræst Tove Kallehave Brogaard, tlf. 30 35 63 26 eller sognepræst Lene Plougmann, tlf. 98 48 60 09, der også kan oplyse, hvornår næste gorsggruppe begynder.

Se den lille folder om sorggruppen ved at klikke her >>>