Kristendomskursus

På opdagelse i troens verden og kirkens rum

Sæby Kirke inviterer fra september alle interesserede til en møderække under den fælles titel ”På opdagelse i troens verden og kirkens rum - kristendomskursus for voksne”.

Sæby Kirke indbyder her i efteråret alle interesserede til et uformelt kursus om den kristne tro. Hvad betyder troen i dagens samfund? Hvordan kan troen styrke hverdagslivet? Hvordan taler vi om den kristne tro? Det er spørgsmål mange stiller og som det kan være svært at tale om. Det gør vi sammen i Sæby Kirke. Så velkommen til alle og spørg bare.

Vi går igennem samtalen så at sige sammen ombord i centrale dele af kristendommen og berører mange af de centrale spørgsmål om at tro, hvad det betyder at tro og hvordan troen og et moderne liv spiller sammen. Som en del af forløbet vil vi besøge kirken og dermed inddrage kirkerummet, til at belyse et emne, så man også får et større kendskab til Sæby Kirke. Vi vil også arbejde med etiske aspekter i troen og livet, ligesom led fra gudstjenestens forløb, vil blive inddraget. Der vil være et oplæg hver gang, og mulighed for at fremføre egne spørgsmål og synspunkter, ligesom der vil være samtale i grupper.

Møderækken foregår i Mariehuset i Strandgade 5a, Sæby fra kl. 19.30 – 21.15. Der er kaffe/te undervejs.

Det er godt at deltage i hele kurset. Men man kan også deltage i enkeltaftner, og er naturligvis også velkommen til blot at komme, for lige at se, hvad det er. Man skal så vidt muligt tilmelde sig til kirkekontoret, gerne et par dage inden. Møderækken er gratis.

Yderligere information vil være at finde på kirkens hjemmeside og ved henvendelse til sognepræst Keld Skovgård.

   De næste mødedatoer