Dato Torsdag d. 26. januar 2023, kl. 18:00
Sted Mariehuset, Strandgade 13, 9300 Sæby
Suppeaften

Sæby Kirke inviterer til spis-sammen aften med Frank Hejslet den 26. januar.

Suppeaften i Mariehuset er en hyggelig spis-sammenaften for alle i Sæby og omegn. Der serveres lækker suppe, der synges, snakkes, hygges og så er der et kort foredrag. Det hele varer fra kl. 18 til 20. Næste gang er torsdag den 26. januar.

Her kommer Frank Hejslet og fortæller anekdoter og erindringer i ord og trompettoner om livet fra vugge til grav. Frank Hejslet har været vidt omkring i sit liv, der begyndte i Østvendsyssel og som efter en periode ude omkring bl.a. i Tyskland igen leves i Østvendsyssel. Frank er bedemand, det er et arbejde med mennesker og hvor det er vigtigt at møde og gribe medmennesket, som det er – ofte i sorg efter et dødsfald. Frank vil bl.a. fortælle om livstestamente, det der hedder min sidste vilje. Frank Hejslet er fra en musikalsk familie og har alle dage spillet trompet blandt andet i Sæbygarden, hvor han stadig spiller. Ofte griber han også trompeten ved bisættelser og begravelser – at det bringer glæde, kan ses af utallige takkeannoncer i aviserne.

Der vil være mulighed for stille spørgsmål under og efter Frank Hejslets oplæg.

Tilmelding til kirkekontoret senest den 23. januar.